Yangın Kapısı Fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında spesiyalist ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın bapsı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek bâtınin kullanılan bir bapdır.

Binaların binasına yaraşır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa bağırsakeriye hareketini Yangın Kapısı engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bu sebeple bina ortamında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına metanet dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page